Generelt

Hvis Du Er Betalende Hotellet

For en politik, der dækker COVID-19 coronavirus, bør du være i stand til at annullere og gøre krav på din rejseforsikring. Hvis du allerede har købt en “Annuller-For-Enhver-Grund” – politik, så dækker, vil stadig blive leveret. Cover-more ‘ s ‘Annuller-For-Enhver-Grund” – politik, som dækker annullering udgifter, men de suspenderet salget af den politik, fredag den 13 Marts. Mange rejser forsikringsselskaberne også suspenderet politik salg i respons til den Australske regerings rejseforbud, men hvis du planlægger at rejse senere på året, shoppe rundt, for der er stadig nogle rejseforsikring, der sælges. Dette er en udvikling af situationen, så hold øje med regeringens Smartraveller hjemmeside for seneste coronavirus rådgivning, og hvis du har en planlagt tur, abonnere på indberetninger til din destination.

Men du er mere sandsynligt, at den skal dække for annullering udgifter, for eksempel hvis regeringen ændrer rejser til din destination til ‘ikke rejse’. Tilgodehavender er vurderet på en case-by-case basis, så check med din rejse forsikringsselskabet for up-to-date rådgivning. Hvis du har købt den politik, når de rejser forsikringsselskabet betegnet den COVID-19 coronavirus, som en “kendt begivenhed”, de kan ikke dækker krav, der er relateret til coronavirus, selv om deres politik ikke udelukke pandemi eller epidemi. Hvis du har købt en politik efter COVID-19 blev anset for at være en kendt begivenhed, er det usandsynligt, vil du få dækning for afbestilling udgifter. De forsikringsselskaber, som dækker en epidemi, eller pandemi afskåret dækning for krav, der skyldes, COVID-19 fra omkring 21. januar 2020 for at rejse til Kina og 31 januar til rejser i hele verden. Hvis du ikke har købt en politik af 31 januar 2020 det er usandsynligt, at du får en rejseforsikring, der dækker krav, som følge af coronavirus, da det blev anset for at være en kendt begivenhed.

I en time, den ballon, der dækker tre til syv km. Hvis din forsikring dækker udgifter til lægebehandling som følge af en pandemi, du vil være dækket for udgifter til lægebehandling, hvis, for eksempel, kontrakt, nye coronavirus på dine rejser – så længe du har købt den politik, før forsikringsselskaberne’ cut-off date. Hvis du har købt en politik, før coronavirus blev anset for at være et kendt tilfælde af dit forsikringsselskab, se vores liste over forsikringsselskaber, der dækker en epidemi, eller pandemi, for at tjekke din dækning. Mange, men ikke alle forsikringsselskaber dækker pandemier eller epidemier, så længe du har købt den politik, https://billigsteafbudsrejser.dk/da/ før det blev en “kendt begivenhed’.

Forsikringsselskabernes definitioner kan variere, så tjek med dit forsikringsselskab om, hvornår de afbrød cover til en specifik begivenhed. Forsikring er beregnet til at beskytte dig mod det ukendte, så når en hændelse bliver kendt, er det normalt for sent til at købe forsikring til at dække dig til, at specifikke begivenhed. Når netop en begivenhed bliver “kendt” er en gråzone, men generelt er det, når det er offentliggjort i medierne eller på regeringens officielle hjemmesider. Så hvis du har en planlagt ferie til Bali og du vil annullere, fordi du er bekymret for, om coronavirus spredning, vil du ikke være dækket for at afbestille din rejse, medmindre det for eksempel, at regeringen “ikke rejse’ forbud forbliver i kraft.