Generelt

Delt Hosting, VPS Hosting

Hvis du planlægger ikke ganske tilbyde, hvad du ønsker, at din vært kan være fleksibel, når du konfigurerer din konto. ‘t brug for ansættelse af en hel række. Du er nødt til at gøre det enkelt på din hjemmeside til at lave den aftale online, for at få adresse og kort for din klinik eller hospital. Så, hvad du skal kigge efter? Hertil kommer, at mange selskaber tilbyder mængderabat, og så kan du spare næsten 50%, hvis du køber en plan for et helt år. Så, for eksempel, hvis du har kaldt din funktion én gang for 3 sekunder, og du har afsat 1GB til at fungere, du har udført 3GB-sekunder af beregne tid.

I sidste måned, 52% (20,3 MM ud af 39MM) af vores API-anmodninger, der blev serveret fra cachen, hvilket betyder at mindre end halvdelen (18.7 MM anmodninger), der kræves for aktivering vores Lambda funktion. Hukommelse tildelinger for Lambda-funktioner varierer fra 128 mb til 1536MB. Processen for at sænke dit Lambda omkostninger, der er enkel. Bemærk: GB-sekunder, er en beregning af funktion execution time per GB hukommelse, der er allokeret til din funktion. For Kviksølv Web-Parser, vi er i øjeblikket kører vores funktion på 256MB og alt er godt. For eksempel, i henhold til de officielle Lambda Priser Lommeregner, 1 mio kald (undtagen gratis tier), der kører til et gennemsnit på 2 sekunder (ikke hurtig, ikke specielt langsomt), på 1 gb hukommelse, billigt dk domæne vil koste $33.54.

Vi har brugt Lambda for alt fra parsing web til at skrive Slap bots; fra batch resize hundredvis af tusindvis af fotos i parallel til batch-konvertering hundredvis af tusindvis af videoer. Vi støtter også tusindvis af udviklere, der bruger Kviksølv hver dag for at udtrække struktureret indhold fra en artikel på nettet. Jo mere vi bruger det, jo mere sikker er vi med serverless tilgang til at løse en masse problemer, der tidligere krævede en server. Der er en række af server-relaterede problemer, der kan holde de besøgende fra dit website. Hvis vores funktion forsinkelse ikke en signifikant ændring efter et par timer, så en dag, så en uge, at vi ville holde vores ændringer og nyd den reducerede omkostninger.

Måske, hvis de er heldige, de har fået sidste år er bingo program, som blev udviklet engang i 1970’erne og bruges hvert år siden da. Trinvist reducere memorySize fordeling på din Serverless config (hvis du ikke bruger Serverless, kan du gøre dette direkte i din Lambda instrumentbræt), indsætte, og derefter holde øje med din funktion er latency (dette forudsætter etablering af en CloudWatch dashboard til din funktion, som er et emne til et andet indlæg). Dette betyder, at du kan reducere Lambda omkostninger ved enten at fremskynde den tid, det tager at udføre din funktion er at sænke din allokering af hukommelse, eller begge dele. Husk, hver gang du halvere din funktion er allokering af hukommelse, du er rundt regnet en halvering af din Lambda omkostninger.

Som $14 sparer os for omkring $240 en måned i Lambda omkostninger. Hvis det giver mening for din tjeneste, caching svar i API Gateway kan markant skåret ned din Lambda-kald. Husk, at over halvdelen af vores API-anmodninger kan serveres fra vores cache. Så snart du kommer på tværs af en opgørelse over de mest foretrukne web-hosting virksomheder, kan du begynde at lave de bedste blandt dem. Det kan ikke være umiddelbart indlysende, men bortset fra omkostningsbesparelser, en serverless arkitektur kan også komme med en betydelig nedgang i vedligeholdelse, konfiguration og kompleksitet. Med VPS hosting, selv om det er en partition på en enkelt server, vil du have din egen virtuelle server – en server med sin egen disk plads, en dedikeret RAM og processor, sin egen IP, sin egen båndbredde og dens helt eget operativsystem, som kan blive valgt på deres fulde ret ved tilmelding.