Penge

Behandling af mørke rande – Sådan slipper du af med mørke rande under dine øjne

Kirurgi for mørke rande kan være nødvendig, hvis en patient ikke er tilfreds med over-the-counter behandlinger. Kirurgiske procedurer ændrer permanent huden og vævene omkring øjet, og resultaterne kan vare i årevis. Selvom dermale fyldstoffer og laserbehandling er effektive for de fleste patienter, kan kirurgiske procedurer være mere vellykkede for dem med mere alvorlige cirkler under øjnene. Af denne grund afhænger genoprettelsesprocessen af patientens helbred. Proceduren er en ambulant procedure, der involverer snit langs det nedre øjenlåg og fjernelse af lommer af fedt. I nogle tilfælde kan det overskydende fedt sprede sig til andre områder af øjet.

Kemiske skræl er en anden populær mulighed for behandling af mørke rande under øjnene. Disse skræl fungerer ved at fjerne de ydre lag af huden og afsløre yngre hud nedenunder. De fremmer også kollagenproduktion. Dem med allergi kan også søge behandling for deres allergi symptomer, før de henvender sig til en hudlæge for mørke rande behandling – klik dig over på hjemmesiden. Behandlingen af allergier er vigtigere end de mørke rande. Når den underliggende årsag er blevet korrigeret, kan huden omkring øjet se glattere ud.

En god behandling af naturlige mørke rande kan omfatte brug af en kold komprimering. Dette hjælper med at reducere hævelsen af blodkar og får øjenområdet til at se mindre puffet ud. Derudover vil påføring af mandelolie på øjenområdet bidrage til at reducere betændelse og fasthed. Endelig kan ispakker, der påføres øjenområdet, bidrage til at reducere udseendet af mørke rande omkring øjet. Hvis du ikke er i stand til at besøge din hudlæge til behandling for mørke rande, kan du prøve hjemmemedicin såsom teposer.

Et andet hjemmemedicin mod mørke rande er at anvende en blanding af E-vitamin eller appelsinsaft på området. E-vitamin indeholder antioxidanter og bekæmper frie radikaler, der forårsager tegn på aldring. Du kan anvende E-vitamin på de mørke rande under øjnene, før du går i seng. Det forbliver tændt for natten og vaskes derefter væk om morgenen med varmt vand. Disse behandlinger er naturlige og sikre for de fleste mennesker, og du kan bruge dem, når du vil.

Ud over hjemmemedicin mod mørke rande er det også vigtigt at spise mad rig på jern. Jern er afgørende for kroppen, og det findes i mange frugter, grøntsager og korn. Jernrige fødevarer som sojabønner, spinat, chiafrø og moringa vil give din krop de mineraler, den har brug for for at fungere normalt. En kost rig på knogle bouillon vil også hjælpe din krop med at producere mere kollagen, som er et vigtigt protein i din hud.

Et andet hjemmemedicin mod mørke rande er hyaluronsyre. Dette stof forekommer naturligt i din krop. Det tiltrækker vandmolekyler og får din hud til at se fyldigere og hydreret ud. Nøglen er at få hyaluronsyre til at trænge dybt ind i huden for at se resultater. Det injiceres under øjet og vil udjævne underøjeområdet og udjævne huden. Det reducerer også udseendet af melanin, blodkar og skygger.