Nyheder

Hvorfor skrive artikler er meget bedre end Search Engine Optimization

Denne artikel er dedikeret til dem, der er bange for at udfordre sig selv og gå ud på kanten og bevise, at hvis de kan gøre det så kan jeg.

Mens ingen en manuel kan lære nogen affiliate marketing eller hvordan man kan markedsføre en virksomhed med succes online, er der en metode, der kan.

Og det er: metoden med trial and error, hvor fiasko ikke er en mulighed.

Så med det sagt, vil jeg gerne bevise uden tvivl;

Hvorfor skrive artikler er meget bedre end Search Engine Optimization.

Der er ingen konkurrence, når det kommer til at skrive artikler.

Kender du et søgeord rig artikel kan bringe dig tusindvis af hits i årene fremover?

For at opdage dette, jeg sprang ind i artiklen udgivelse business og begyndte at læse alle artikler jeg kunne finde på at skrive og udgive artilces online.

Nå, det er ikke let for nybegyndere, men jeg var nødt til at bevise, at hvis de kunne gøre det så kunne jeg. Så jeg wote min første artikel og holdt kontrol søgemaskiner. Stigning i trafikken voksede støt og min artikel startet et liv på sin egen. Denne ene artikel fordeltes over hele nettet.

Jeg havde absolut ingen konkurrerer med mig kun hjemmesider picking up min artikel og føje det til deres artiklen mapper. Mit liv som udgiver begyndte, og hver uge jeg skrev en anden artikel, at få mere eksponering for gratis.

Søgemaskineoptimering er For eksperter, artikler behøver ikke ændre algoritme.

Mens søgemaskine optimering er den bedste metode til at få gratis trafik fra søgemaskinen, nødt du til at være en SEO-ekspert til at forblive i top ti for meget konkurrencedygtige søgeord. Søgemaskinerne konstant skiftende og opdatere deres algoritme, hvilket gør det vanskeligere at opretholde topstillinger.

Nu, med artikel Skrivning på side jeg ikke bekymre dig om algoritmen ændringer, er alt jeg nødt til at fokusere på nøgleordet rigt indhold og kvalitetsoplysninger at læsere vil være glade for at få deres hænder.

Du behøver ikke at udveksle Links for at øge din placering.

Ville du tro mig, hvis jeg fortalte dig, at din placering vil stige med alle tilbage links får du fra en top artikel.

Ja, det er sandt. Hvis du kan få en varm artikel online, vil du blive forbløffet over at se, hvor mange artiklen mapper vil sende denne artikel på høj PR sider (ja, sider med PR6 eller højere).

Alle disse links vil blive peger tilbage til dit websted, så du får et løft i din placering.

Nu, som for Search Engine Optimization, vil du har til at komme med en stor internet marketing strategi at få høj PR sites til at tilføje dit link til deres hjemmeside. Du bliver nødt til at gøre nogle Join venture tilbud eller give dem et af dine egne produkter gratis, eller bare prøve plain gamle mode e-mail og håber du vil få et svar.

Alt det kræver er lidt om boks på the bunden af din artikel.

Dette er ofte over kiggede af mange affiliate marketing artikel forlag. Du skrev en stor artikel og der er ingen link tilbage til dit websted, så dit navn der breder sig over hele internettet, men dit syn lider under mangel på trafik.

Hvis din kommer til at skrive artikler, nogensinde ikke Glem at tilføje din signatur-fil i den om boks. Hvis de ikke har en blot Føj det til slutningen af din artikel. Sørg for, at den om boks er tillade HTML, hvis ikke bare tilføje din hjemmeside link.

Jeg må indrømme, at min første par artikler fik mit navn derude, men den boks havde ingen link tilbage til mit websted.

Nu for søgemaskine optimering, der er mange faktorer, du skal overveje, og jeg må indrømme, at din bedre off købe en SEO-bog, der vil lære dig den korrekte måde at optimere dine sider. Må ikke overse denne kendsgerning, men du har brug for lidt af både at gøre ting bare perfekt. Så, Search Engine Optimization og artiklen skriver gå hånd i hånd.

Anyway, jeg håber at du kan se betydningen af artikel Skrivning og at du vil være modig nok til at vove sig ud i cyberspace og udgive din første artikel. Det tager kun en til at se effekten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.