Guides

Markedet bugner med billige mobilabonnementer – se mere her

Markedet for mobilabonnementer er pulserende og kører derudaf, nærmest hurtigere end modebranchen skifter kollektion. Det er efterhånden helt vildt, så mange valgmuligheder, man som forbruger har, når man skal vælge nyt mobilabonnement. Det er lige før, man kan få skræddersyet et abonnement, der passer perfekt til ens behov.

Husk på dine egne behov i forhold til eksempelvis tale og data

Pas dog på, at du ikke vælger et abonnement, blot fordi det er billigt, Husk på, hvad det er, du går efter, så du ikke kommer til at falde i et godt men for dig ubrugeligt tilbud. Snakker du rigtig meget i telefon, så gå efter et abonnement med eksempelvis 40 timers tale eller endnu bedre – fri tale. Dem findes der rigtig mange af til attraktive priser. Derved slipper du for at tænke på, om du skal til at afkorte dine samtaler.

Ser du film eller andet, der trækker meget data, så er det dér, du skal ligge dit fokus. 50 GB data vil her være et oplagt valg. Vær også opmærksom på, at der er forskel på mængden af tale i Danmark og i resten af EU. Rejser du eksempelvis udenlandsk med arbejdet, så er det relevant for dig. Det er typisk sådan, at et abonnement har fokus på et eller to områder, hvor det er ekstra billigt.

Masser af kampagner og vilde tilbud

Der føres hele tiden nye og vildere kampagner, der lokker dig som forbruger til at vælge mobilabonnement hos den pågældende udbyder. Du kan frit væge på alle hylder, hvilket er med til at presse priserne på mobilabonnementer helt i bund.

Går du eksempelvis blot 10 år tilbage, vil vores yngre jeg tabe kæben over de billige mobilabonnementer, vi kan vælge i dag. Nu om dage kan man være heldig at finde mobilabonnementer helt ned under 50 kr. om måneden. Prisen stiger naturligvis i takt med dine ønsker til abonnementet.

Tidsbegrænsede tilbud – slå til, når det rigtige tilbud dukker op

Vær dog opmærksom på, at de fleste tilbud er tidsbegrænsede. Det er derfor en god idé at slå til, når du falder over et mobilabonnement, der byder på flest mulige fordele i forhold til dit forbrug. For at være sikker på, at du gør en god handel, så sørg for at undersøge markedet i god tid. På den måde vil du ikke være i tvivl, når det rette tilbud dukker op.